میراسماعیلی: جودو سال دشواری را پیش رو دارد

دارنده 4 مدال طلا و برنز مسابقات جهانی جودو گفت: جودوی ایران در سال 88 سال سختی را پشت سر گذاشت که حاشیه و رکود و ضعیف‌ترین نتایج نیز بر این دشواری افزود.

"آرش میراسماعیلی" در گفتگو با خبرگزاری ورزش  ایران (ایپنا)، اظهارداشت: تصور می‌کنم در سال 89 فدراسیون کار دشواری را در پیش داشته باشد. من نیز به شخصه خودم را از تمامی مسائل و حواشی پیش آمده در  این سال کنار کشیدم و تمامی کدورتها و مسائل پیش آمده برایم را در مجموع حلال کردم و از صمیم قلب برای جودو آرزوی موفقیت دارم.

 


وی افزود: جودو در مسابقات آسیایی و جهانی سال 88 به نتیجه نرسید ولی در سال 89 انتظار می‌رود تیم ملی در بازیهای آسیایی گوانگجو مانند ادوار گذشته به 4-5 مدال دست یابد. اینک مردم از جودو انتظار کسب مدال دارند و فدراسیون نیز با توجه به گذشت یکسال و عدم کسب نتیجه در 2 رویداد جهانی و آسیایی سال 88 در سال جدید عملا نمی‌تواند استدلال‌هایی که از بابت مدال نگرفتن داشت را تکرار کند.

سرمربی سابق تیم ملی جودو بزرگسالان تصریح کرد: هر شکست یا پیروزی برای جودو به ما به عنوان اعضای این خانواده نیز برمی‌گردد و مردم نیز همواره دلایل نتایج تیم ملی را از ما جویا می‌شوند صرف‌نظر از اینکه آیا مسئولتی در تیم ملی داشته باشم یا خیر. من همواره آرزوی بهترین نتایج و مدال‌ها برای تیم ملی و ملی‌پوشان و داشته‌ام زیرا هرکجا که باشیم عضو خانواده جودو ایران بوده و نمی‌توانیم خود را جدا کنیم.

میراسماعیلی درخصوص حضور در دوره بین‌المللی مربیگری جودو خاطرنشان کرد: همواره جودو را به روز دنبال می‌کنم و با قهرمانان جهان و المپیک در تماس هستم. به عنوان یک فرد فنی از علم روز جودو دنیا عقب نیستم و بسیار خوشحالم از اینکه در این دوره که با حضور حدود 70-80 مربی جودو ایران برگزار شد، شرکت کردم. البته از سطح کلاس راضی نبودم زیرا پتانسیل ما بالاست و این دوره می‌توانست بهتر از این باشد. این درست که سرمربی تیم ملی یک نفر است ولی هر مربی در باشگاه، شهر و استان خود در محل می‌تواند یک سرمربی باشد و دانش خود را به شاگردانش انتقال دهد.

دارنده مدال طلای مسابقات جهانی آلمان درباره حضور محمود میران در دوره مربیگری بین‌المللی جودو و روبرو شدن با وی پس از مسائلی که در مقطع زمانی استفاده از سرمربیگری تیم ملی رخ داد، گفت: وجود اختلاف نظر و سلیقه را انکار نمی‌کند اما همه ما عضو یک خانواده هستیم. حضور در این دوره از نظر مباحث فنی و حرفه‌ای انجام شد در حالی که رفاقتها در این دوره کمرنگ شده است. من در این کلاس با روی گشاده با تمامی شرکت‌کنندگان برخورد کردم. زمانی که سرمربیگری تیم ملی را پذیرفتم هدفم خدمت به جودو بود و زمانی هم که کنار رفتم باز هم به خاطر جودو بود. مسأله مهم این است که اتفاقات گذشته را به فراموشی سپرد و همه را حلال کرده‌ام. من برای جودوی ایران چه با آرش و چه بدون آرش آرزوی موفقیت دارم. قهرمان 66 کیلوگرم آسیا در مسابقات 2008 کره‌جنوبی در ادامه این گفتگو در خصوص طرح جدید فدراسیون بین‌المللی مبنی بر حضور 2 تیم ملی از هر کشور در مسابقات جهانی اظهارداشت: باید پذیرفت کشورهایی مانند ژاپن و کره از پتانسیل به مراتب بالاتری نسبت به جودوی ایران برخوردارند.

طرح جدید فدراسیون جهانی کار ما را دشوار می‌کند زیرا عملا بین نفرات دوم، سوم و حتی چهارم این کشورها در مقایسه با نفرات اصلی آنها تفاوت زیادی نیست. این موضوع و تغییرات قوانین داوری شرایط سخت فوق را برای ما رقم زده است. جودوی ایران همواره با استفاده از فنون کشتی و محلی مدال کسب می‌کرد در حالی که قوانین جدید جودو را مجددا به جودو اصیل ژاپنی برگردانده است که کار ما سخت‌تر کرده است.

وی افزود: بهترین رنکینگ یک جودوکار ایران در جهان و رده 26 است و به همین دلیل کار آسانی در کسب سهمیه المپیک پیش رو نخواهیم داشت. البته نباید ناامید باشیم و در فرصت زمانی موجود باید تیم ملی را برای حضور در رویدادهای سال 89 به ویژه بازیهای آسیایی گوانگجو ساخته و پرداخته کرد. ما در ادوار گذشته نیز با اصطلاح دقیقه 90 سهمیه المپیک را کسب کرده‌ایم واین بار نیز می‌توانیم امیدوار باشیم.